Containerkranen of andere metalen constructies

Cobra is hét adres voor inkoop en verkoop van containerkranen. Maar ook voor montage staalconstructie, demontage spreader en recyling van onderdelen van containerkranen. Door onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u volledig voor de metalen constructie die u zoekt. En dat altijd voor een scherpe prijs en zonder ongewenste verrassingen achteraf.

Spreader of carrier

Cobra is dermate veelzijdig dat uw verzoek hoogstwaarschijnlijk niet de eerste keer is dat we die horen. Bent u op zoek naar een tweedehands spreader? En wilt u deze spreader geïnstalleerd hebben bij uw bestaande fabriek? Hoe combineert u deze spreader met bestaande containerkranen? En wat betreft montage staalconstructie? Cobra zorgt door effectieve productiviteit voor oplossing op uw verzoeken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Klik hier voor diverse spreaders

Montage staalconstructie

Zoekt u montage van uw staalconstructie (bijvoorbeeld van containerkranen)? Wij zorgen voor een probleemloze montage staalconstructie; voor een competitieve prijs en met verstand van zaken. Voor uw montage staalconstructie houdt Cobra te alle tijden rekening met de benodigde regelgeving, vergunningen en gerelateerde mileuaspecten. Neem contact met ons voor een vrijblijvend advies m.b.t. uw gewenste montage staalconstructie.