Staalconstructie: inkoop & verkoop; montage & demontage

Wij van Cobra verzorgen het leveren van de staalconstructie die u zoekt (vb. container spreader of spoorrails). Bij alle activiteiten gerelateerd aan uw staalconstructie houden wij ten alle tijden rekening met de gerelateerde wetgeving, aanverwante milieuaspecten en de mogelijkheden omtrent recyling en afvalverwerking. Van inkoop en verkoop van een staalconstructie zoals UIC 60 rails tot de montage en demontage van een staalconstructie zoals een container spreader.

Container spreader of andere havenkranen

Cobra is de specialist van de BeNeLux voor alle typen havenkranen: van container spreader tot carrier. Van van mobiele havenkraan tot vaste container spreader. En dat voor overheden, het bedrijfsleven en de offshore-industrie. Uw container spreader of carrier leveren wij altijd voor een scherpe prijs en zonder ongewenste verrassingen achteraf.

Spoorrails en elke andere staalconstructie

Naast onze expertise op het gebied van havenkranen, ontzorgen wij klanten ook voor elke andere omvangrijke staalconstructie zoals spoorrails. Voor bijvoorbeeld spoorrails verzorgt Cobra het totaaltraject: van inkoop en verkoop van de spoorrails tot montage en demontage van dezelfde spoorrails. Neem contact met Cobra voor een vrijblijvend advies en offerte.