Spreader staalconstructies van Cobra

Cobra is de specialist van de BeNeLux voor verschillende typen spreaders. U kunt bij ons terecht voor de inkoop & verkoop van diverse container spreaders. Onze specialisten zorgen door hun jarenlange ervaring dat alles omtrent uw spreader is geregeld, inclusief montage & demontage van de constructie. Wij houden rekening met met de gerelateerde wetgeving, aanverwante milieuaspecten en de mogelijkheden omtrent recycling en afvalverwerking van de container spreader.

Spreaders voor containers & andere typen havenkranen

Buiten de spreaders die wij aanbieden om uw containers veilig te verplaatsen, is Cobra de specialist voor alle typen havenkranen. Cobra bezit zowel mobiele kranen met rails als statische havenkranen. Spreaders worden onder andere gebruikt in combinatie met kranen en carriers. Door een goede samenwerking leveren wij de staalconstructie die u zoekt. En dat voor overheden, het bedrijfsleven en de offshore-industrie. Uw constructie leveren wij altijd voor een scherpe prijs en zonder ongewenste verrassingen achteraf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem contact op met Cobra voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte.