Havenkranen expert van de BeNeLux

Cobra Handelsonderneming is dé havenkranen expert van België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn graag uw partner voor inkoop, verkoop, montage en demontage van havenkranen: van spreader container tot carrier. Cobra bestaat uit een team van ervaren en kundige havenkranen specialisten die er voor zorgen dat alle activiteiten omtrent havenkranen tot in de puntjes voor u worden geregeld.

Spreader container of andere staalconstructies

Bij het leveren van een spreader container of andere staalconstructie zorgt Cobra altijd voor effectieve productiviteit. Een spreader container wordt door onze jarenlange ervaring en veelzijdigheid altijd geleverd voor een zeer scherpe prijs en met een hoog serviceniveau. Zonder verrassingen achteraf. Dus zoekt u havenkranen zoals een spreader container of carrier waarbij u volledig ontzorgd wilt worden? Neem contact op met Cobra Handelsonderneming.

Demontage of installatie

Ook voor installatie en demontage van havenkranen en andere metalen constructies, is Cobra graag uw effectieve partner. Bij demontage van uw staalconstructie kent Cobra alle relevante voorwaarden voor schrootverwerking en recycling. Demontage van bijvoorbeeld uw spreader container is bij ons in effectieve en productieve handen. Vraag nu – uiteraard volledig vrijblijvend – offerte en advies aan voor montage of demontage van uw havenkranen of andere staalconstructies.