Spoorrails kopen via Cobra Handelsonderneming

Het team van Cobra Handelsonderneming is bekend met de aankoop, verkoop en (de)montage van spoorrails. Een spoorrails is natuurlijk een breed begrip, waar een diversiteit bestaat aan lengten en staalkwaliteiten. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van uw wensen om u gepast advies te kunnen geven. Toch bestaan er diverse bewerkingsmogelijkheden als op maat zagen, boren, frezen, buigen en conserveren, waardoor we sneller aan uw wensen kunnen voldoen! 

UIC60 spoorrails 

Op hoofd spoorlijnen in Nederland, België en Duitsland wordt vaak gebruik gemaakt van een rails met het UIC60 profiel, tegenwoordig ook wel aangeduid door 60 E1. Voor diverse klanten hebben wij al meerdere projecten hiervoor mogen uitvoeren. De UIC60 spoorrails is kenmerkend door de vorm, grootte en het gewicht. Een UIC60 rails weegt 60,34 kilo per meter, is 172 mm hoog en bevat een voetbreedte van 150mm en een kopbreedte van 72 mm. Bij het leveren van een UIC60 spoorrails zijn verschillende zaken van belang. Cobra Handelsonderneming houdt bij de inkoop en verkoop rekening met regelgeving, vergunningen en de veiligheid omtrent het recyclen van metalen constructies. Bent u op zoek naar een ervaren full-service provider als het gaat om spoorrails, dan bent u bij het juiste adres! 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd in het kopen van een UIC60 spoorrails of wilt u graag eerst wat meer informatie en advies? Neem contact op en wij komen graag bij u terug!