Stinis distribueert hijs-en hefwerktuigen overal ter wereld. Enkele tweedehands werktuigen van Stinis zijn te koop bij Havenkraan.be. Stinis is de concurrentie vaak een stapje voor doordat zij continu investeren in ontwikkeling van betere en meer efficiente productietechnieken. Stinis loopt voorop in de productie van onder andere spreaders. Doordat de spreaders van Stinis voor verschillende doeleinden worden gebruikt, heeft Stinis een uiteenlopend assortiment, waaronder fixed spreaders, straddle carrier spreaders en mobile harbour crane spreaders. De spreaders van Stinis bestaan vaak uit enkele duizenden onderdelen. Wanneer een of meerdere onderdelen aan vervanging toe zijn, kunt u contact opnemen met Havenkraan.be. Naast het inkopen en verkopen van volledige werktuigen, is het bij Havenkraan ook mogelijk om slechts enkele onderdelen van Stinis te kopen

Hijsgereedschappen van Stinis kopen

Naast spreaders ontwikkelt Stinis andere container handling equipment en werktuigen voor de overslag van zeecontainers. Stinis ontwikkelt hijsoplossingen die vandaag de dag in alle havens en schepen gebruikt worden. Het snel lossen en laden van containerschepen kan uiteindelijk veel geld besparen. Door Stinis producten te kopen, investeer je niet alleen in kwalitatieve hijs- en hefwerktuigen, maar ook in snelle en efficiente werkprocessen. 

Stinis werktuigen en onderdelen kopen 

Havenkraan is een betrouwbare partner als het gaat om de verkoop van kwalitatief hijs-en hefwerktuigen van Stinis. Wilt u meer weten over het kopen van Stinis werktuigen, of heeft u vragen over de beschikbaarheid van een bepaald onderdeel? Neem contact op! Naast het kopen van Stinis werktuigen, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van havenkranen en andere metalen constructies.