Cobra, dé spoorrails expert is actief in de aankoop, verkoop en (de)montage van diverse soorten rails. Spoorrails bestaan er in verschillende afmetingen, materialen en kwaliteiten. Om u goed advies te kunnen geven in het kopen van de juiste spoorrails is het belangrijk om meer te weten over uw wensen en eisen wat betreft spoorrails afmetingen en materiaal. Door de diverse bewerkingsmogelijkheden, denk daarbij aan het op maat zagen, boren, frezen en buigen, kunnen wij de spoorrails eenvoudig in de juiste afmetingen opleveren. 

Full service provider tijdens de het kopen van spoorrails

Naast de juiste montage zijn voor het leveren van spoorrail materiaal verschillende elementen essentieel. Cobra Handelsonderneming focust naast het verkopen van het juiste type rails ook op wetgeving, vergunningen en vervolgens het recyclen van de metalen constructies. Voor een ervaren partij voor het kopen van spoorrails op een veilige en eerlijke manier bent u bij ons aan het juiste adres! 

Spoorrails of losse onderdelen kopen? Neem contact op! 

Tijdens het kopen van een geschikte spoorrail wilt u wellicht meer informatie ontvangen over de levensduur en onderhoud van de rails. Bent u niet opzoek naar de aankoop van een spoorrails of spoorstaaf, maar op zoek naar losse onderdelen? Ook dan helpen wij u graag verder! Voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@havenkraan.be of bel naar +32 3 3150643. Wilt u weten wat het actuele aanbod is van diverse typen spoorrails, bekijk dan de ‘Te koop’ pagina.